Novosti

22.12.2016

Završen projekat rekonstrukcije i proširenja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Sarajeva

 U Sarajevu je krajem mjeseca novembra 2016. godine uspješno završen projekat rekonstrukcije i proširenja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda grada Sarajeva (PPOV), na čijoj je realizaciji inžinjerski tim Una Consultinga, zajedno sa partnerskom firmom Holinger AG iz Švicarske, bio angažiran od 2012. godine.
» više
19.12.2016

Nagrada za najmenadžera - Sandi Zulić i najkompaniju - Una Consulting u oblasti konsultinga za 2016. godinu

 Gospodin Sandi Zulić, direktor kompanije i Una Consulting d.o.o. iz Bihaća su ovogodišnji laureati iz oblasti konsultinga. Firma Una Consulting je već nadaleko poznata po svojim projektima. Una Consulting pruža konsultantske usluge u Bosni i Hercegovini, zemljama Jugoistočne Evrope, a realizirao je projekte i u Ukrajini.

» više
04.11.2016

Konkurs za prijem u radni odnos

Resursni centar za vode i okoliš „Una Consulting“ d.o.o. Bihać raspisuje konkurs za popunu sljedećih radnih mjesta:

Diplomirani inžinjer mašinstva (ž/m) – Bihać
Diplomirani inžinjer elektrotehnike (ž/m) – Bihać


» više
05.10.2016

Posjeta djece Centra "Duga"

 Ljepše od sveg blaga ovog svijeta je osmijeh jednog djeteta.
Djeca iskreno pokazuju svoje emocije i bezuvjetno poklanjaju svoje osmijehe Odrasli ih ne mogu kupiti, izmoliti, posuditi ili ukrasti jer vrijedi jedino ako se poklanja.
» više
16.09.2016

Voda – najvrjedniji resurs budućnosti

 Predstavnici Una Consulting-a su učestvovali na  specijaliziranoj konferenciji „Voda – najvrjedniji resurs budućnosti“ koja je održana 31. augusta 2016. godine u Zagrebu.

» više
08.09.2016

Una Consulting i Općina Kalesija u zajedničkom projektu

Direktor Una Consultinga, gdin Sandi Zulić i načelnik Kalesije, gdin. Nedžad Džafić, potpisali  su danas ugovor za izradu Projektnog zadataka i natječajne dokumentacije za izradu Studije izvodljivosti odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda  općine Kalesija.

» više
12.07.2016

Saradnja sa Općinom Ključ u oblasti vodosnabdijevanja

7. jula 2016. godine potpisan je ugovor između Općine Ključ i Resursnog centra za vode i okoliš „Una Consulting“ d.o.o. za izradu Studije činjeničnog i indikativnog stanja vodosnabdijevanja općine Ključ.
» više
04.01.2016

Završne aktivnosti na izradi Studije izvodljivosti za jezero Modrac

U četvrtak, 17.12.2015. godine konsultantski tim je održao završnu prezentaciju projekta Tuzla - jezero Modrac - Studija izvodljivosti.
» više
11.12.2015

Konkursi za prijem u radni odnos

Resursni centar za vode i okoliš „Una Consulting“ d.o.o. Bihać zbog potrebe za dodatnim kadrom raspisuje konkurs za popunu sljedećih radnih mjesta:

1. Diplomirani inžinjer građevine (m/ž) - Bihać
2. Diplomirani inžinjer građevine - pripravnik (m/ž) - Bihać

» više